Beslutsstöd

Genom vår kompetens inom beslutsstöd (BI), i kombination med vår förståelse för affärssystem och affärsdata, ger vi dig förutsättningar att fatta bättre beslut. Self-service-BI ger dig möjlighet att själv ta fram och anpassa din lösning tillsammans med oss. Idag är Microsoft Power BI hetast på marknaden då företagen själva måste kunna påverka sitt sätt att analysera snabbt med minimal konsulthjälp.

Med rätt beslutsstöd kan du ta snabba och korrekta beslut – rätt information till rätt person – vid rätt tidpunkt. Senaste tiden har vi riktat vårt fokus på Microsoft Power BI – vilket ger våra kunder en modern, mobil och flexibel plattform där de duktiga användarna själva kan påverka rapporter och analys. Med Power BI kan ert företag enkelt komma igång utan en stor investering och därefter skala upp er lösning vartefter ert behov ändras.

Vilket behov har du av att förstå ditt affärsdata?

Ja, om du ska kunna konkurrera på bästa sätt vill vi påstå att behovet är stort. Du behöver veta vad du säljer, vad du inte säljer, hur du säljer och kanske vilka som inte längre köper av er i samma utsträckning. Och det finns så många fler frågeställningar man behöver ha koll på för att agera rätt i sina beslut. Våra konsulter kan ge tips och råd och med Power BI som plattform kan vi hjälpa er med att synliggöra ert affärsdata på ett sätt så att ni snabbt kan ta beslut i rätt riktning.

Exempel på områden där vi kan hjälpa er: