NetSuite

NetSuite är världens första helt molnbaserade affärssystem. Med uppdateringar två gånger/år jobbar du hela tiden i ett toppmodernt affärssystem. I NetSuite har du all data samlad i molnet och därmed alltid åtkomst till relevant och uppdaterad affärsdata oberoende av var du befinner dig. För dig som inte har tid med långa implementationer och är ute efter ett modernt, flexibelt och skalbart affärssystem är NetSuite helt rätt ERP-plattform.

Med NetSuite har du ett flexibelt affärssystem med möjlighet att anpassa allt från processer till gränssnitt, allt efter dina användares behov. Uppdateringar görs två gånger om året för alla kunder världen över, även om kundunika anpassningar har gjorts, vilket gör att all ny funktionalitet finns omedelbart åtkomlig. Det kallar vi ett ständigt uppdaterat och optimerat system!

Över 40 000 kunder i närmare 200 länder använder Netsuite idag och antalet fortsätter ständigt att växa. Bland NetSuites kunder finns snabbväxande bolag som är ute efter ett affärssystem med ordentlig bredd, pålitlig funktionalitet och en konfigurerbarhet som säkrar upp för framtida behov och tillväxt. Handel och distribution, Retail, Mjukvara och IT-tjänster är några segment, men flexibiliteten och mångfalden innebär att NetSuite är relevant för de allra flesta branscher.

Det finns stöd för internationella koncernstrukturer med konsolidering i moderbolaget, stabil hantering av bolag med olika valutor och skulle företaget växa är det lätt att addera fler bolag i systemet.

Komplett affärssystem för din verksamhet!

NetSuite tillhandahåller allt du behöver för att säkerställa effektiva processer och uppnå transparens i affärsstyrningen. CRM och e-commerce finns integrerat i NetSuite med sömlös samverkan, och kan utökas i takt med att bolaget växer. Vid behov av nya standardfunktioner aktiveras dessa allt eftersom. Bredden i NetSuite omfattar även orderhantering, inköp, ekonomi, lagerhantering, WMS, tillverkning, marknadsautomation och mer därtill. Plattformen för integrationer är kraftfull och säkerställer möjlighet till samverkan med andra system.

Vår kompetens

Vi på Two kan hjälpa dig med allt från implementation till slutanvändarsupport. Våra konsulter har en gedigen erfarenhet och kompetens kring verksamhetsprocesser och affärssystem i olika typer av företag och branscher. Vi brinner för att underlätta och effektivisera din verksamhet samt möjliggöra ett ökat informationsutbyte och kompetensutveckling inom din organisation. NetSuites korta implementationstid och kompletta utbildningsmaterial möjliggör att gå från projektstart till produktionsstart på bara några månader!

Vill du veta mer, kontakta…

Jonas Hellström
072-084 26 70
jonas.hellstrom@two.se