Jeevesförvaltning

Vi vet alla vikten av att ha ett stabilt och effektivt affärssystemstöd. Ett avbrott kan kosta både energi, pengar och i värsta fall kunder. I de fall något går snett behöver vi snabb hjälp med rätt expertis. Samtidigt vet vi att man behöver följa med eller kanske till och med vara ledande i hanteringen av vissa affärsprocesser för att möjliggöra effektivitet i alla led och kunna ge våra kunder bästa service och fördelar för att de ska handla med just oss. För att klara detta behöver man förädla sitt affärssystem löpande och hålla det uppdaterat. 

Two kan ta ett helhetsåtagande kring ert affärssystem så att ni kan fokusera på att vidareutveckla er kärnverksamhet. Allt för att ge er trygghet i det löpande och den proaktiva rådgivning ni behöver för att vara steget före era konkurrenter.

Jeeves-drift

Med stöd från vårt systerbolag CloudPro kan vi erbjuda marknadens bästa driftslösningar för Jeeves ERP och vi vågar utlova att du som kund blir nöjd. CloudPro har lång erfarenhet av drift av affärssystem med expertkompetens inom just Jeeves ERP. Tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar för att du som kund ska kunna känna dig trygg i din Jeevesinstallation.

Support

Vårt supportteam är ett härligt gäng som brinner för att ta hand om er utifall det uppstår någon incident kring ert affärssystem. Vi ser till att ni får hjälp från någon med just den kompetens ni har behov av vid varje tillfälle. Som supportkund kan du rapportera in ärenden via telefon, mail eller via en portal och du hålls hela tiden uppdaterade om vad som händer i ärendet.

Förädling

Marknaden ändras, konkurrensen hårdnar och er verksamhet utvecklas. Man behöver därför se till att löpande effektivisera sina affärsprocesser och affärssystem. Tillsammans med våra kunder sätter vi upp rutiner för vårt samarbete med regelbunden avstämning och framåtriktade aktiviteter. Som stöd har vi en digital arbetsyta där vi kan hantera ärenden, dokumentation och tidplaner.

Projekt

I vissa fall krävs större åtgärder för att öka nyttjandet av ert affärssystem. Det kan röra sig om allt från ett nytt bolag som ska in i affärssystemet efter ett förvärv, integration med ett annat system eller kanske en helt ny funktion som möjliggör att ni kan vara unika på er marknad. Vi ser till att bemanna projektteamet med den kompetens som krävs för att vara så effektiva som möjligt – oftast med de resurser ni är vana att jobba med och som kan er verksamhet bäst.

Uppgradering

Med stor erfarenhet av att uppgradera Jeeves ERP finns rutinerna som guidar både oss och våra kunder rätt. Vi börjar uppgraderingsprojekten med en sittning där vi tillsammans med er organisation sätter våra gemensamma förväntningar och en gemensam projektplan. Vid uppgraderingar samarbetar vi med vårt systerbolag CloudPro som har sin expertis inom drift av affärssystem – allt för att täcka alla områden som är inblandade vid uppgraderingar.

Utbildning

Vi ser till att era superanvändare för respektive affärsprocess ges möjlighet att vara just superanvändare och vidareutbilda er personal. Vi hjälper också till med utbildning av övriga användare för de områden som krävs. Vi har möjlighet att skräddarsy den utbildning som passar just era behov för att ni ska bli så produktiva i ert arbete som möjligt.

 

 

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlejsö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se