Smarta lösningar

Under åren har Two tagit fram ett stort antal lösningar tillsammans med våra kunder, allt för att öka effektiviteten och lönsamheten hos kunderna. I många fall har vi vidareförädlat dessa och kallar dem för våra Smarta lösningar. Några av dessa beskriver vi här.

SmartInvoice

Fakturor via e-post kan leda till stora besparingar då investeringen är liten och besparingspotentialen stor. Du sparar direkt in på papper, kuvert, utskrift, porto samt all den manuella hantering som är förknippad med faktureringsarbetet. Dessutom kan ni erbjuda en efterlängtad service till era kunder och bidrar till en bättre miljö. 

Med vår Jeevesapp SmartInvoice gör vi det möjligt att på ett enkelt sätt skicka fakturor via e-post. Antingen som PDF eller HTML-mail. Du kommer att hantera fakturor med standardflödet i Jeeves ERP men i de fall kunden är inställd för faktura via e-post så sköts fakturahanteringen automatiskt.

SmartScan

Lägger din lagerpersonal mycket tid på att matcha dina leverantörers följesedlar mot era beställningar? Tid som skulle kunna utnyttjas till mer värdeskapande aktiviteter? I så fall har vi SmartScan för dig.

Two har tagit fram en lösning för att du enklare och snabbare ska kunna matcha dina leverantörers följesedlar mot dina beställningar. Du kanske redan i dag har fakturaskanning via t.ex. eAttest? I så fall har du dessutom väl förberett för att ta nästa steg!

När du scannat din följesedel ser vi till att raderna läses in i Jeeves ERP och matchas med din beställning. Eventuella avvikelser flaggas och du kan enkelt hantera dessa direkt i Jeeves. Vill du sedan titta på dina scannade följesedlar i Jeeves finns de bara ett par klick bort!

SmartPick

Med vår Jeevesapp SmartPick får du möjligheten att konsolidera dina kunders order till EN gemensam plocklista och följesedel. En sändning – en följesedel till din kund.

Förutom att spara tid och effektivisera lagerarbete underlättar du för dina kunder vid inleverans. Hur ofta order konsolideras till plocklista och följesedel bestämmer du. Använder du en Transport Adapter som exempelvis LogTrade, underlättas dessutom arbetet med en konsoliderad sändning här.

Denna funktion finns paketerad som en Jeevesapp med stora möjligheter för dig att styra funktion och inställningar efter just dina behov!

SmartJournals

Det är hög tid att sluta köra Jeevesjournalerna manuellt och istället köra dessa automatiskt.

Med hjälp av SmartJournals kan du nu spara tid på dina manuella körningar och lägga tiden på någonting mer värdeskapande. Du styr enkelt vilken eller vilka journaler man vill köra och när man vill köra dem. Inträffar något oförutsett får du e-post om detta.

Vill du veta mer, kontakta…

Tobias Anse
072-572 64 35
tobias.anse@two.se