Jeeves ERP

Jeeves ERP är affärssystemet för små till medelstora företag med verksamhet inom distribution och tillverkning. Jeeves är utvecklat för den svenska marknaden och med sin unika arkitektur kan det enkelt anpassas efter din verksamhet och uppgraderas med små insatser.

 

Med Twos expertis och långa erfarenhet av Jeeves ERP kan vi hjälpa dig att på bästa sätt nå framgång i din verksamhet. Våra konsulter har lång erfarenhet av att förädla Jeeves ERP och med har tillsammans med vårt systerbolag CloudPro möjlighet att ta hand om hela er förvaltning från drift och support till utveckling till utbildning.

Two är Jeeves-specialister inom distribution och tillverkning. Vi är vana att hjälpa våra kunder att effektivisera deras verksamheter kring sina affärsprocesser kopplade till Jeeves ERP bland annat genom automation och integration. Vi har exempelvis hjälpt många kunder med LogTrade-integration (transportadapter), EDI, eAttest och e-handelsintegration. Vi har bygger även kundanpassade lösningar – allt för att göra våra kunder så effektiva i som möjligt.

Har ni flera bolag inom er organisation som bedriver handel mellan varandra finns Inter Company Transaction (ICT). Med ICT ges ni möjlighet att ha automatiserade internhandelsflöden vilket både besparar er tid och minimerar manuella misstag. Jeeves ERP har fullt utbyggt språkstöd både för extern kommunikation med kunder och leverantörer men även i applikationen. Därför passar även Jeeves ERP till det internationella företaget.

Med marknadens lägsta TCO (Total Cost of Ownership) kan ni hålla ned era kostnader för affärssystem samtidigt som ni fortsätter att utveckla er verksamhet tillsammans med ert affärssystemstöd.

Two kan även erbjuda ett mobilt och modernt beslutsstöd till Jeeves ERP utifrån Microsoft Power BI.

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlejsö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se