Microsoft Dynamics 365/AX

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (F&O)/AX är affärssystemet som är anpassat för morgondagens digitaliseringskrav och mobila utmaningar. Affärssystemet bygger på beprövad funktionalitet som ger dig en kostnadseffektiv och skalbar lösning. Microsoft Dynamics 365 F&O, tidigare kallat Microsoft Dynamics AX, har ett flertal branschlösningar och är lätt att anpassa och integrera efter era behov.

Med Microsoft Dynamics 365 raderas gränserna mellan affärsapplikationer som exempelvis affärssystem, CRM, Office och fältservice och du kan arbeta sömlöst mellan olika områden. Dina användare kan arbeta i ett gemensamt system där man känner igen sig och där du får en inbyggd lösning för beslutsstöd och arbetsflöden mellan de olika områdena. I Dynamics 365 kan du välja de appar som du har behov för idag och skala upp med de som du behöver i morgon. Life Cycle Services (LCS) garanterar att du snabbt kommer på banan i denna molnbaserade lösning och du slipper i framtiden att uppgradera ditt affärssystem!

Affärssystemet har ett brett spektra av funktioner och moduler med många branschlösningar för exempelvis Distribution, Tillverkning och Projekt – områden där Two har sin expertkunskap. Dynamics 365 F&O, tidigare Microsoft Dynamics AX, erbjuder även verktyg för att ytterligare förfina och kvalitetssäkra ert arbete genom möjlighet att integrera och använda hela Microsofts utbud av tjänster.

För dig som siktar högt

Dynamics 365 F&O/AX är ett kraftfullt och flexibelt affärssystem som din organisation kan använda i de flesta länder och inom de flesta branscher. Affärssystemet har ett responsivt gränssnitt och kan därmed användas för mobila enheter så att din vardag blir enklare och ert företag mer produktivt. I kombination med Twos kompetens och övriga tjänster kan vi tillsammans förädla din affärsverksamhet vidare. Vårt mål är att utveckla ert omnikanalkoncept för att optimera er konkurrenskraft i alla säljkanaler.

Vår kompetens

Våra konsulter har en gedigen erfarenhet och kompetens kring verksamhetsprocesser och affärssystem. Tillsammans med Twos totala kunskap kring Microsofts produktutbud kan vi tillsammans skapa ett kraftfullt verktyg för er framgång, i form av affärssystemet Dynamics 365 F&O/AX. Vi brinner för att underlätta och effektivisera din verksamhet samt möjliggöra att ökat informationsutbyte och kompetensutveckling inom din organisation.

 

Vill du veta mer, kontakta…

Mats Lian
070-974 24 49
mats.lian@two.se