Beslutsstöd

SuiteAnalytics heter det inbäddade kraftfulla beslutsstöd i NetSuite som är baserat på ert affärsdata i realtid. Du kan till och med själv skapa och anpassa ditt beslutsstöd som visas på din dashboard.

Med sitt intuitiva, grafiska verktyg i SuiteAnalytics tillåts du göra din realtidsanalys tvärs över områden som ekonomi, order, affärsmöjligheter och alla kundobjekt, allt för att snabbt få det underlag du behöver för att fatta rätt beslut.

 Några fördelar med SuiteAnalytics

  • Lätt att skapa KPI:er, diagram och listor
  • Tvärgående sökningar genom hela applikationen – allt data i samma applikation
  • Inbäddade dashboards med realtidsdata
  • Möjlighet att drilla ned på varje transaktion med bara några klick
  • ”On-the-go”-access via webb-browser eller din mobil

 

NetSuite + Power BI

Genom vår kompetens inom Microsoft Power BI, i kombination med vår förståelse för affärssystem och affärsdata, kan vi ge er de bästa förutsättningar att fatta snabbare och bättre beslut. Microsoft Power BI är idag den hetaste BI-plattformen på marknaden och ni kan med denna plattform analysera ert data från NetSuite tillsammans med data från andra system och även Excel. 

Med Power BI får du en flexibel och skalbar lösning där du enkelt kan ta fram egna rapporter och analyser. Med mobilapp för Android och iOS har du med ditt beslutsstöd i fickan och kan till och med få en notis när du har uppnått dina mål.