Vi är Two

På Two värdesätter vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tror att vi tillsammans med kunden kan nå bäst resultat och med en djup förståelse för våra kunders verksamhet får vi de bästa förutsättningar att hjälpa våra kunder nå sina mål. Våra kontor finns idag i Karlstad och Göteborg.

Lång erfarenhet men fortfarande nyfikna!

Two startade 2017 efter att i över 10 år huserat som ett affärsområde inom Ninetech AB. I vår koncern, med moderbolaget Combined Excellence, tror vi på att var spjutspetskompetens ska drivas under egna varumärken varför vi gjorde denna förändring.

Många av våra konsulter har arbetat med affärssystem långt innan Ninetech bildades. Flera av våra seniora konsulter har faktiskt arbetat med affärssystem sedan förra millenniet! Efter att ha haft vårt fokus på affärssystemet Jeeves ERP från starten på Ninetech började vi våren 2015 vår satsning på Microsoft Dynamics AX, som numer benämns Dynamics 365 for Operations.

Beslutsstöd har också varit en del av verksamheten på Ninetech sedan många år. Vi har haft ett fokus på Microsofts plattformar och kommer så fortsatt att ha. Ett riktigt spännande område att följa med en konstant utveckling där vi på Two har vår spets inom datalager och Microsoft Power BI.

Trots många år i branschen stillas aldrig vår nyfikenhet. På Two följer vi med spänning utvecklingen av våra kunders verksamheter, hur affärssystemens möjligheter ökar för varje år och hur beslutsstöd idag blivit lättillgängligt för varje medarbetare. Och när vi får chansen att påverka denna förändring – det är då vi är som bäst!

Two – en del av Combined Excellence

Two är en del av Combined Excellence tillsammans med systerföretagen Ninetech, Netgain, CloudPro och SiteDirect samt intressebolagen beebyte och Smartsourcing. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder i hela sin digitala transformation.

 

För mer information, kontakta VD Christofer Järlesjö

Christofer Järlesjö, VD

christofer.jarlesjo@two.se

+46 70 238 78 29