1 april, 2019

NetSuite – det skalbara affärssystemet

Med det skalbara affärssystemet NetSuite spelar det ingen roll hur mycket eller hur snabbt ditt företag växer. Börja med de delar du behöver just nu och bygg på efter hand.

NetSuite - det skalbara affärssystemet

Att investera i ett affärssystem kan ofta vara en lång och utdragen process som innebär stora beslut och investeringar för ditt företag. Med NetSuite behöver du inte ta höjd för att ditt företag planerar att växa i framtiden. Med en skalbar ERP-plattform som NetSuite kan du börja med de funktioner du vet att du behöver i dagsläget och enkelt bygga ut med fler funktioner eller moduler efter hand. Och du betalar bara för det du använder.

Tillväxtföretag och start-ups får tydliga fördelar med NetSuites enkelhet och skalbarhet.

– En väldigt tydlig fördel är att du bara betalar för det du faktiskt behöver just nu. Sedan skalar du upp när ditt behov växer. Det säger Victoria Oscarsson som är affärssystemkonsult på Two.

Det moderna affärssystemet

NetSuite riktar sig till de flesta branscher och fungerar riktigt bra för företag som jobbar med projekt och tjänster eller inom handel & distribution.

– Med NetSuite som ditt affärssystem får du en kraftfull och effektiv projekt- och resurshantering med en samlad bild över hela din verksamhet, säger Victoria Oscarsson på Two.
För företag som jobbar med projekt eller abonnemang erbjuder NetSuite en ERP-plattform där du som användare får fullständig kontroll och en total överblick över alla delar.

– Slipp allt jobb med olika Excelblad för att få ihop planeringen av dina resurser. Med NetSuite får du en samlad bild av hur kompetenserna är fördelade och hur planeringen ser ut framåt, säger Victoria Oscarsson.

Lägg till användare och roller efter behov

För de företag som sysslar med handel & distribution stöttar NetSuite samtliga processer. Från ekonomi och inköp till orderhantering och fakturahantering.

– Du har hela flödet i systemet, enkelt att överblicka, säger Victoria Oscarsson.

En annan fördel är att det är enkelt att lägga till användare och roller och styra deras behörighet utifrån dina behov.

– Som administratör kan du enkelt lägga till nya användare och bestämma vilka roller de ska ha. Då får de tillgång till information som är relevant för just dem, säger Victoria Oscarsson på Two.

Antalet användare skalas upp i takt med att ditt företag växer och du kan gå från fem till femtusen.

Långsiktigt partnerskap med Two

På Two har vi en lång och bred kunskap kring affärssystem och verksamhetsprocesser och är med dig hela vägen från implementation till slutanvändarsupport.

Two i Sverige - din ERP-partner

– Vi vill skapa långa affärsrelationer med våra kunder. Vi ser samarbetet med våra kunder som ett partnerskap. Det är vi tillsammans som hittar lösningar för att skapa effektivitet och som bidrar till deras lönsamhet, säger Victoria Oscarsson.

Vill du veta mer, kontakta…

Victoria-Oscarsson-Two

Victoria Oscarsson
070-449 19 13
victoria.oscarsson@two.se