29 april, 2019

NetSuite – molnbaserat affärssystem för framtiden

Framtiden ligger i molnet. Du har alltid åtkomst, får de senaste uppdateringarna automatiskt och slipper ha specifika kompetenser i huset. Med ett molnbaserat affärssystem kan du lägga tiden på det du och ditt företag är bäst på.

NetSuite - molnbaserat affärssystem för framtiden

– En av de främsta fördelarna är att du har åtkomst från alla enheter, var du än befinner dig. Det enda du behöver är en browser eller en mobil enhet för att komma åt NetSuite, säger Christofer Järlesjö, VD på Two.

Med din ERP-plattform i molnet kan du arbeta vart du vill, när du vill. Dessutom får du en modern plattform som utvecklas.

– Med NetSuite jobbar du alltid i den senaste versionen, säger Christofer Järlesjö.

Du får automatiska uppdateringarna två gånger per år. Dessutom innebär det att du alltid följer den juridiska utvecklingen, utan att behöva ha den specifika kompetensen.

– Det händer mycket kring digitalisering just nu och med NetSuite som ditt ständigt uppdaterade affärssystem kan du vara säker på att alltid följa regler och lagar som förändras.

Med ett molnbaserat affärssystem slipper du kostnader för uppgraderingar. Dessutom slipper du installera och underhålla en servermiljö.

– Du kan lita på att de tekniska delarna blir hanterade av de som kan systemet allra bäst, säger Christofer Järlesjö.

 

Stark säkerhet med ett ERP i molnet

Med ett molnbaserat affärssystem som NetSuite är säkerheten i fokus och du kan anpassa säkerhetshanteringen helt utifrån dina önskemål.

– Jag vet att Oracle har väldigt bra koll på säkerheten och dessutom har de betydligt större resurser att hantera säkerhet än vad ett litet bolag har, säger Christofer Järlesjö.

NetSuite erbjuder en enhetlig plattform för dina processer vilket innebär att du kan jobba effektivt och spara tid. Många tvingas annars arbeta med flera olika system för att lösa en uppgift.

– All information ligger i samma plattform. Du lägger till en kund en gång och sedan finns den kvar i alla steg i dina processer, från försäljning till support.

Med NetSuite får du också backup och effektiv hjälp med återställning för att du snabbt ska vara på banan igen om något händer.

Skräddarsy och slipp misstagen

Med NetSuite behöver du inte gå i samma fällor som andra företag redan gjort. Du får ett molnbaserat affärssystem som utgår helt och hållet från dina förutsättningar men du börjar inte på noll.

– NetSuite är ett effektivt affärssystem där du får färdiga processer implementerade för just din bransch. Vi implementerar systemet med metodiken i SuiteSuccess som utgår från best practices och återanvänder erfarenheter från NetSuites 40 000 kunder, säger Christofer Järlesjö.

I det långa loppet spar du både tid och pengar med ett affärssystem i molnet och kan lägga resurserna på det du är bäst på. Tillsammans med Two som din partner får du en långsiktig relation där vi hittar de bästa lösningarna för dig.

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se