27 maj, 2019

NetSuite som ett helhetssystem

NetSuite har förstått att framtiden redan är här och att företag idag inte är lika statiska som förut. Därför är affärssystemet Oracle NetSuite byggt för att användas som ett helhetssystem när och var som helst och med utgångspunkten att företag växer och förändras över tid.

NetSuite affärssystem ERP

– Med NetSuite får du allt du behöver i en gemensam plattform och du kan jobba med kunden från lead till order via fakturering och support, säger Sofia Wern som är affärssystemkonsult på Two.

Med NetSuite jobbar du i ett enkelt, visuellt och molnbaserat affärssystem. Du kan jobba var som helst bara du har tillgång till en browser eller en mobil enhet.

NetSuite är dessutom baserat på leading practices och kommer med olika branschvertikaler. Allt för att underlätta för dig som jobbar i systemet.

– Det blir rätt från början och du kommer snabbare till ROI, säger Sofia Wern på Two.

NetSuite som helhetssystem – ERP för flexibla företag

Med NetSuite som ERP får du även enkelt och snabbt översikt över hur det går i din verksamhet. Oavsett om du behöver se helheten eller specifika områden.

– All affärsdata är samlad i realtid i ett och samma system, säger Sofia Wern.

Det spelar heller ingen roll vilken nivå du är på. Oavsett om du just ska skaffa ditt första affärssystem eller redan jobbar i ett befintligt är NetSuite snabbt uppe på banan på grund av sin enkelhet och konceptet SuiteSuccess.

Systemet kommer med mer än 200 färdiga rapporter och KPI:er som är redo att använda direkt från start. NetSuite använder sedan befintlig data för att skapa dina specifika rapporter. All data är dessutom lättillgänglig för dig som användare.

– Med hjälp av dashboards och rapporter direkt i startvyn får du snabbt och enkelt informationen du behöver. På de flesta ställen kan du även visa underliggande data via drilldown direkt från din dashboard, säger Sofia Wern.

Med styrkan och flexibiliteten i NetSuite som ett helhetssystem är det också enkelt att börja i mindre skala och sedan bygga på med moduler, funktioner och användare efter hand som ditt företag växer. Dessutom kommer NetSuite med redan färdiga branschvertikaler.

– Du som har startat nytt bolag kan redan från start hitta din vertikal inom SuiteSuccess, och få ett färdigpaketerat affärssystem på plats snabbt, säger Sofia Wern.

Sömlöst och tidseffektivt

Med NetSuite behöver du heller aldrig tänka på att nya tillägg och moduler ska funka. Systemet är byggt som ett helhetssystem där alla delar redan från start interagerar med varandra.

– Allt är designat och byggt för att fungera bra oavsett vilka funktioner och moduler du aktiverar efter hand, säger Sofia Wern.

I NetSuite jobbar du också tidseffektivt med påminnelser som du kan anpassa utifrån dina behov.

– Jobba med reminders istället för att leta upp vilka uppgifter du ska göra. Du sparar tid och glömmer inte bort viktiga uppgifter, säger Sofia Wern.