20 november, 2019

Nyheter i NetSuite 2019.2 som gör din arbetsdag enklare!

I dagarna har NetSuite genomfört sin utrullning av årets andra uppdatering. Vi på Two beskriver kort två av många nyheter i NetSuite 2019.2 som förenklar vardagen!

Nyheter i NetSuite 2019

En av många fördelar med NetSuite är att två obligatoriska uppdateringar om året innebär att alla kunder alltid kör den senaste versionen av affärssystemet. Detta gör att bolag som kör NetSuite inte behöver oroa sig för kostsamma uppgraderingsprojekt.

Att uppdateringen är obligatorisk kan av vissa ses som en nackdel men det gör större nytta än man tror!  För de flesta system släpps det regelbundet uppdateringar. Dessa är dock frivilliga och det kan då lätt hända att verksamheten har andra prioriteringar. När det sedan är dags för uppdatering ligger verksamhetens miljö flera versioner efter, vilket leder till att något som skulle kunna ta en mindre stund istället blir till ett större projekt.

Även om NetSuite håller hög takt med två uppdateringar per år är dessa innehållsrika, och därför vill vi på Two berätta om två av funktionerna som förenklar er vardag!

1 – Rapportera tid och utgifter offline

Även om vi lever i en uppkopplad värld är det inte alltid möjligt med internetåtkomst. I denna version erbjuder nu NetSuite användarna att registrera tid och utgifter utan internetanslutning. Vid tillgång till internet uppdateras systemet automatiskt med dessa utgifter. Detta förenklar vardagen och effektiviserar för användare som till exempel reser mycket eller utför serviceorder ute ”på fältet”. Tidrapporteringen har nu också möjlighet till större styrning och bättre säkerhet i datat än tidigare.

2 – Ny funktionalitet för GDPR

En av alla nyheter i NetSuite 2019 är att det kommer att vara enklare för administratörer att ta bort information på begäran för att följa GDPR. Både när det gäller systemanteckningar och historisk data. Stöd finns även för liknande regelverk utomlands, vilket är en stor fördel för bolag som planerar att expandera globalt.

Mera nyheter i NetSuite 2019.2

Utöver det ovannämnda kan vi också se:

Under senaste året har Netsuite fortsatt att växa;
NetSuite är idag totalt 2150 utvecklare, vilka finns i 16 länder. Det säkerställer en fortsatt trygg global utveckling.