Klaravik väljer Power BI med Two!

Klaravik har genom en proof of concept fått inblick i de stora möjligheterna med Power BI, och väljer nu att jobba vidare med Power BI i samarbete med Two. En härlig nyhet att få berätta om, tycker vi!

Klaravik-och-Two

I den proof of concept vi har levererat har Klaravik fått chans att testa tekniken för att se om Power BI är rätt BI-verktyg för dem. Det har visat sig att det passar dem väldigt bra och hjälper dem att ta ytterligare ett steg i digitaliseringen av verksamheten. Power BI kommer att ge dem bättre koll på affärerna, utvecklingen och eventuella avvikelser och trender. Att Klaravik väljer Power BI möjliggör också att de kan jobba mer effektivt i framtiden.

– Klaraviks målsättning är att förändra hur en hel bransch gör affärer. För att kunna bli våra kunders förstahandsval krävs det att vi till fullo kan göra analysen av vår verksamhet. I det arbete kommer Power BI och Two vara viktiga pusselbitar för att sprida insikter i hela företaget – så att vi kan nå våra framtida mål, säger Jonas Egidius, CTO Klaravik.

Samarbetet går nu vidare och vi på Two kommer att leverera flera specialiserade analyser och rapporter. Vi har fått förtroende att leverera både datalager och Power BI som ska bli integrerat i andra verksamhetssystem hos Klaravik. Allt för att Klaravik ska få en ännu bättre insikt i utvecklingen av sin affär. Ett partnerskap vi ser fram emot!

Om Klaravik

Klaravik är ett av landets ledande auktionsföretag med tusentals auktioner inom maskiner, verktyg och fordon varje vecka. Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Målet är att förmedla vinnare i alla led. De jobbar nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär, och är marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. För samhället bidrar det hållbara återbruket till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt.

Proof of concept från Two

Vill du också testa Power BI och se om det är rätt BI-lösning för just er? Då kan vi ta fram ett proof of concept även för dig. 

Christofer Järlesjö

Intresserad av ett proof of concept?

Christofer Järlesjö

christofer.jarlesjo@two.se

070-238 78 29