Beslutsstöd till Jeeves med Power BI

Nu kan du som jobbar i Jeeves snabbt få det mest moderna och kostnadseffektiva beslutsstödet på marknaden. Med Jeeves ERP helintegrerat med Microsoft Power BI får du möjligheter att snabbt vända och vrida på ditt data – antingen i mobilen eller på din dator. Och det bästa av allt – din organisation klarar av att skapa rapporter och dashboards själva!

Two har jobbat med Microsoft Power BI sedan releasen 2015. För oss var det självklart att ta fram en lösning anpassad för våra Jeeveskunder. Nu ser vi fler och fler kunder komma igång med vår lösning och ser hur nöjda de är med detta. Är du nyfiken på att höra mer om hur bra Power BI är? Läs mer om hur charkmästaren Ingemar Johansson jobbar med Microsoft Power BI och Jeeves ERP.

I vår lösning har vi färdiga kopplingar mot Jeeves ERP där vi schemalägger hämtning av data efter just de önskemål som er organisation har. Vi har ett färdigt datalager för att möjliggöra analys av bland annat Försäljning, Inköp och Ekonomi. Till detta erbjuder vi er en uppsättning med analyser och rapporter för respektive område samt utbildar era användare så att de själva kan jobba vidare med att ta fram rapporter.

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se