Smarta lösningar i Jeeves

Under åren har Two tagit fram ett stort antal lösningar tillsammans med våra kunder i Jeeves ERP, allt för att öka effektiviteten och lönsamheten i verksamheten. I många fall har vi vidareförädlat dem och kallar dem för våra Smarta lösningar i Jeeves. Några av dem beskriver vi här.

SmartInvoice

Fakturor via e-post kan leda till stora besparingar då investeringen är liten och besparingspotentialen stor. Du sparar direkt in på papper, kuvert, utskrift, porto samt all den manuella hantering som är förknippad med faktureringsarbetet. Dessutom kan ni erbjuda en efterlängtad service till era kunder och bidrar till en bättre miljö. 

Med vår Jeevesapp SmartInvoice gör vi det möjligt att på ett enkelt sätt skicka fakturor via e-post. Antingen som PDF eller HTML-mail. Du kommer att hantera fakturor med standardflödet i Jeeves ERP men i de fall kunden är inställd för faktura via e-post så sköts fakturahanteringen automatiskt.

SmartScan

Lägger din lagerpersonal mycket tid på att matcha dina leverantörers följesedlar mot era beställningar? Tid som du skulle kunna utnyttja till mer värdeskapande aktiviteter? I så fall har vi SmartScan för dig.

Smarta lösningar i Jeeves ERP

Two har tagit fram en lösning för att du enklare och snabbare ska kunna matcha dina leverantörers följesedlar mot dina beställningar. Du kanske redan i dag har fakturaskanning via t.ex. eAttest? I så fall är du dessutom väl förberedd för att ta nästa steg!

När du har scannat din följesedel ser vi till att raderna blir inlästa i Jeeves ERP och matchade med din beställning. Eventuella avvikelser flaggas och du kan enkelt hantera dessa direkt i Jeeves. Vill du sedan titta på dina scannade följesedlar i Jeeves finns de bara ett par klick bort!

SmartPick

Med vår Jeevesapp SmartPick får du möjligheten att konsolidera dina kunders order till EN gemensam plocklista och följesedel. En sändning – en följesedel till din kund.

Förutom att spara tid och effektivisera lagerarbete underlättar du för dina kunder vid inleverans. Hur ofta order blir konsoliderade till plocklista och följesedel bestämmer du. Använder du en Transport Adapter som exempelvis LogTrade, underlättas dessutom arbetet med en konsoliderad sändning här.

Denna funktion finns paketerad som en Jeevesapp med stora möjligheter för dig att styra funktion och inställningar efter just dina behov!

SmartJournals

Det är hög tid att sluta köra Jeevesjournalerna manuellt och istället köra dem automatiskt.

Med hjälp av SmartJournals kan du nu spara tid på dina manuella körningar och lägga tiden på någonting mer värdeskapande. Du styr enkelt vilken eller vilka journaler du vill köra och när du vill köra dem. Om något oförutsett inträffar får du e-post om det.

Ett annat smart val är att använda sig av Power BI i Jeeves ERP. Många av våra kunder har nu ett snabbt och attraktivt beslutsstöd som hjälper dem fatta snabba och riktiga beslut.

Vill du veta mer, kontakta…

Tobias Anse
072-572 64 35
tobias.anse@two.se