Tillverkning med Jeeves ERP

Tidseffektivitet och kvalitet är viktigare än någonsin för företagets verksamhet. Hanterar ni er tillverkning med Jeeves ERP kan Two hjälpa er att förbättra styrning, rapportering och uppföljning av er verksamhet så att ni alltid är redo att leverera till rätt kvalitet och pris när behoven uppkommer. Vi har lång erfarenhet från många företag inom tillverkande industri och kan hjälpa er att effektivisera verksamhet.

Tillverkning med Jeeves ERP

Med Jeeves ERP får du ett flexibelt affärssystem som har kapacitet att enkelt hantera krav i många olika branscher. Jeeves ERP ger er verksamhet ett systemstöd som omfattar hela processen från råvaror till färdiga varor, och som integrerar sömlöst med ditt lager och dina distributionskanaler. Two kan hjälpa er med Jeeves ERP som plattform att hitta områden där ni kan spara tid och pengar, samtidigt som ni levererar kundservice i världsklass.

Jeeves ERP har en fantastisk verktygslåda för tillverkande företag. Exempelvis för att kunna förbättra beräkning av ledtider, göra upp mer korrekta materialplaner eller allokera resurser mer effektivt. Vidare finns stöd för ändrings- och kvalitetshantering, närvarohantering och spårbarhet, samt alla övriga funktioner som är viktiga i er tillverkningsprocess. Med vår expertis inom området kan vi göra skillnad för er verksamhet!

Two har även stor erfarenhet av att integrera andra system med tillverkningsmodulen i Jeeves, allt för att kunna automatisera och effektivisera er verksamhet i alla led. Tillverkningsorder kan t.ex. skickas till ditt produktionssystem för att efter tillverkningsprocessen avisera att jobbet har genomförts.

Vi har lång erfarenhet av beslutsstöd i Jeeves med Microsoft Power BI. För er produktion kan det vara viktigt att kunna följa upp vad som tillverkas och när. Det kan också vara bra att veta vilka av era maskiner som har stopp eller mängden spill. Tids- och materialåtgång är så klart också viktigt att kunna följa.

Vill du veta mer, kontakta…

Tobias Anse
072-572 64 35
tobias.anse@two.se