Beslutsstöd i NetSuite

SuiteAnalytics heter det inbäddade kraftfulla beslutsstöd i NetSuite som är baserat på ert affärsdata i realtid. Med SuiteAnalytics kan du till och med själv skapa och anpassa ditt beslutsstöd som visas på din dashboard. Du väljer själv vilka nyckeltal du som användare vill se och arbeta med, medan din kollega kan välja andra.

NetSuite beslutsstöd med SuiteAnalytics och Power BI
I NetSuite får du beslutsstöd i realtid med SuiteAnalytics

Med sitt intuitiva, grafiska verktyg i SuiteAnalytics tillåts du göra din realtidsanalys tvärs över områden som ekonomi, order, affärsmöjligheter och alla kundobjekt, allt för att snabbt få det underlag du behöver för att fatta rätt beslut. Du kan även följa dina nyckeltal och analyser när du är på resande fot i din mobil.

Några fördelar med SuiteAnalytics

  • Lätt att skapa nyckeltal/KPI:er, diagram och listor
  • Tvärgående sökningar genom hela applikationen – allt data i samma applikation
  • Inbäddade dashboards med realtidsdata
  • Möjlighet att drilla ned på varje transaktion med bara några klick
  • ”On-the-go”-access via webb-browser eller din mobil

 

Beslutsstöd i NetSuite med Power BI

Two kan erbjuda er en mer avancerad beslutsstödslösning med Microsoft Power BI som beslutsstöd i NetSuite. Genom vår kompetens inom Microsoft Power BI, i kombination med vår förståelse för affärssystem och affärsdata, kan vi ge er de bästa förutsättningar att fatta snabbare och bättre beslut. Microsoft Power BI är idag den hetaste BI-plattformen på marknaden och ni kan med denna plattform analysera ert data från NetSuite tillsammans med data från andra system och även Excel. 

Med Power BI som beslutsstöd i NetSuite får du en flexibel och skalbar lösning där du enkelt kan ta fram egna rapporter och analyser. Med mobilapp för Android och iOS har du med ditt beslutsstöd i fickan och kan till och med få en notis när du har uppnått dina mål.

Power BI är en del av Office 365 som du med enkelhet kan integrera i dina andra webbaserade lösningar. Förutom att du kan få tillgång till ditt beslutsstöd i NetSuite kan du till exempel bädda in Power BI i ditt intranät, på din webbplats eller visa live-uppdaterad data på en skärm i era lokaler.

Vill du veta mer, kontakta…

Isak Gustafsson
076-125 75 05
isak.gustafsson@two.se