SuiteSuccess

NetSuites koncept SuiteSuccess levererar framgång enligt en smart trappstegsmodell. Det innebär att affärssystemet och modellen för införandet hela tiden följer dig och ditt behov – och underlättar att ta nästa steg på resan. Om du är ute efter ett affärssystem med kort implementationstid så är SuiteSuccess något för dig.

NetSuite-builds-success

SuiteSuccess fyra hörnstenar:

Bygga: Genom SuiteSuccess levererar Netsuite en komplett lösning som stödjer den moderna verksamheten. Det inkluderar ERP, CRM, projekthantering, e-handel, HR och Business Intelligence. NetSuite är byggt på en äkta molnplattform och är ständigt uppdaterad med den senaste tekniken för att säkerställa att alla branscher stöds.

Engagera: NetSuite stöttar din verksamhet hela vägen från den inledande säljkontakten vidare till leverans, service och support med specifik branschpraxis som inkluderar roller, workflows, KPIer, rapporter, arbetsytor och mätetal.

Konsumera: Med trappstegsmodellen i SuiteSuccess kan du som kund lägga till funktioner allt eftersom verksamheten behöver det. Du tar in affärssystemet i organisationen din egen takt helt enkelt. Genom sin modell för SuiteSuccess kan NetSuite leverera snabbare ROI och kortare inkörningssträcka för användarna. Ett steg i taget.

Optimera: Kontinuerligt engagemang; kontinuerliga uppdateringar och tillägg enligt branschpraxis; löpande releaser av ny funktionalitet; och en stabil resa uppåt längs trappan. Förädling av affärssystemet sker hela tiden. Med NetSuite ligger du alltid på den senaste versionen och kan vara säker på att få ut mervärde i varje steg du tar.

SuiteSuccess

Från 0 till molnet på 100 dagar

Med en mängd implementationer i bagaget har NetSuite en stor erfarenhetsbank att ta av. NetSuite har följt många organisationer och företag från små start-ups till stora bolag, och den erfarenheten ger en bred kunskap kring passande lösningar för varje bransch. Vilket ligger till grund för det NetSuite och SuiteSuccess som vi ser idag. NetSuite ger dig koll på verksamheten i realtid, möjlighet att snabbt expandera geografiskt och skala upp ditt ERP allt eftersom verksamheten behöver det.

Med fördefinierade roller, arbetsprocesser och rapporter får du en lösning där du snabbt kan komma igång. Dessutom är det snabbt implementerat! SuiteSuccess trappstegsmodell täcker in alla processer från den första säljkontakten till leverans och därefter service och support. Du får ett komplett affärssystem som hanterar alla faser i livscykeln, men du får också tid att implementera delarna i din takt. Starta med kärnan och kom igång snabbt, lägg sedan till den extra funktionalitet du önskar.

Vill du veta mer, kontakta…

Jonas Hellström
072-084 26 70
jonas.hellstrom@two.se