Power BI

Genom vår kompetens inom beslutsstöd (BI) och Microsoft Power BI, i kombination med vår förståelse för affärssystem och affärsdata, kan vi ge er de bästa förutsättningarna att fatta snabbare och bättre beslut. Vår spetskompetens finns inom Microsoft Power BI som idag är den hetaste BI-plattformen på marknaden. Här kan din organisation själva påverka sitt sätt att analysera snabbt med minimal konsulthjälp. Beslutsstöd med Power BI

Med rätt beslutsstöd kan du ta snabba och korrekta beslut och få rätt information till rätt person vid rätt tidpunkt. Därför har vi de senaste åren riktat vårt fokus på Microsoft Power BI för att kunna ge våra kunder en modern, mobil och flexibel plattform där användarna själva kan påverka rapporter och analys. Med Power BI kan ditt företag enkelt komma igång utan en stor investering och därefter skala upp din lösning vartefter ditt behov ändras.

Vilket behov har du av att förstå ditt affärsdata?

Ja, om du ska kunna konkurrera på bästa sätt vill vi påstå att behovet är stort. Du behöver därför veta vad du säljer, vad du inte säljer, hur du säljer och kanske vilka som inte längre köper av er i samma utsträckning. Och det finns många fler frågeställningar du behöver ha koll på för att agera rätt i dina beslut. Våra konsulter kan ge tips och råd och med Power BI som plattform kan vi dessutom hjälpa er med att synliggöra ert affärsdata på ett sätt så att ni snabbt kan ta beslut i rätt riktning.

Exempel på områden där vi kan hjälpa er:

 

Hur kommer ni igång med Power BI?

 

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se